Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle bir katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni çekim ciğerin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin teknik ve diğer özellikleriyle bile konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine mütenasip olarak belirlenen bölgelere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet aldatmaıyoruz.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile tütünı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli platform oluşturur.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son basamak kritik bir öneme sahiptir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini Yangın Kapısı belirtir.

Yangın merdiveni ile müntesip yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak düzenlenen yangınla uğraş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme aksiyonlemlerinizi dirilik ve dünyalık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page